Водещият на Плюс-Минус  Кузман Илиев стана татко за първи път.

...
Водещият на Плюс-Минус  Кузман Илиев стана татко за първи път.
Коментари Харесай

Водещ на Нова тв стана баща за първи път

Водещият на " Плюс-Минус "   Кузман Илиев стана баща за първи път. Това заяви неговата половинка Константина Живова в обществените мрежи.

Към кадър, на който радостният баща - журналистът Кузман Илиев, театралничи с бебето, Константина написа: " Няма по-голямо благополучие от това. Добре пристигнала в нашия свят, Каролин Кузман Илиева! "

35-годишната Живова има към този момент 10-годишно момиче. Тя се опита да скрие втората си бременност от медиите и разгласи богатствата новина в напреднала бременност. Живова, която се подвизава и в актьорските среди, настойчиво пази персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите. 

Младите родители кръстиха дъщеричката си Каролин. Това е и първото им общо дете, само че водещият на " Плюс-Минус " е приел и първото дете на обичаната си и поставя грижи като за своя щерка.

От 2006 година насам Ина е била уредник на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява в предаването " Сблъсък “. В предаването " Станция Нова “ е била съ-водещ и след това водеща на реалити формат – " Топ прически “ към " Станция Нова “. След това става известна като една от водещите в предаване на ТВ7 " Жените приказват “, дружно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера тя работи и зад кадър в екипа на предаването Всяка неделя по Нова Телевизия, написа Шоу.

Ина взема присъединяване в някои български филми, като " Под прикритие “ сезон 4 по Българска национална телевизия, " Секс, неистини и ТВ- 8 дни в седмицата “ по ТВ7. Снимала се е в телевизионни реклами, както и в музикални клипове на Орлин Павлов, Вяра Атова, рапърите YoungBByoung. Работила е и като ПР на някои български реализатори. Тя е момичето, за което всички говореха в клипа на Азис " Гадна порода “.

Ина Живова води видео-блог " TRY WITH INA “[1] дружно с нейните продуценти " SILEVERNOISE “, Александър Сано и Георги Грозданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР